Zoeken
  • JPF

NVVK Studiedag - Schuldenlab070 presenteert innovaties!

Bijgewerkt: 10 apr 2019


Schuldenlab070 presenteert innovaties: Jongeren Perspectief Fonds en Collectief schuldregelen

Tijdens de NVVK-studiedag van 6 november jl. werd door Schuldenlab070 twee innovaties op het gebied van schuldhulpverlening gepresenteerd: Het Jongeren Perspectief Fonds (JPF) en het Collectief schuldregelen. De presentaties werden verzorgd door projectmanagers Nancy Hendriks en Ingrid Leentvaar, samen met een ervaringsdeskundige. De deelnemers aan de NVVK-studiedag hebben de presentaties als zeer informatief en plezierig ervaren, vandaar dat we deze projecten graag nog eens onder de aandacht brengen.


Lees meer: https://www.nvvk.eu/k/n235/news/view/8661/3481/schuldenlab070-presenteert-innovaties-jongeren-perspectief-fonds-en-collectief-schuldregelen.html

17 keer bekeken

CONTACT

We zijn te bereiken via:
e-mail: 
info@jongerenperspectieffonds.nl

Inwoner van Den Haag en heeft u zelf schulden? Neem dan contact op met de helpdesk Geldzaken via 070 – 353 61 88 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur). Of kijk voor meer informatie op www.denhaag.nl/geldzaken.

Ken je of ben je zelf een jongere voor wie JPF geschikt zou zijn? Mail dan voor meer informatie naar aanmeldingenjpf@denhaag.nl.

Samenwerkende partners

ANBI

Klikt u hier voor de gegevens van de ANBI status van dit fonds.

Website ontwikkeling: Society Impact en Yardfinance Consultancy

Copyright © 2019 - Privacy statement & disclaimer