Zoeken
  • JPF

Campagne SZW "Kom uit je Schuld"!

Veel Nederlanders hebben geldproblemen. Als we schulden hebben, wachten we gemiddeld 5 jaar met hulp zoeken. Dat is zonde. Want als je zo lang wacht, wordt het bedrag in die 5 jaar, ruim 10 keer zo hoog. Kom je eruit?  


© Foto en publicatie website: Kom uit je schuld


Staatssecretaris Van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid lanceert de campagne vandaag in Rotterdam, waar de gemeente met een nieuwe aanpak vol inzet op het voorkomen en terugdringen van schulden. In de campagne staan ‘schuldenambassadeurs’ centraal die over hun schuldprobleem praten. Hun coming out bleek de eerste stap op weg naar een oplossing. Met hun persoonlijke verhaal laten ze zien dat iedereen – jong, oud, rijk, arm – in de financiële problemen kan komen.


Lees meer over de campagne "Kom uit je Schuld", een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid https://www.komuitjeschuld.nl -


De website www.komuitjeschuld.nl bevat persoonlijke verhalen van ervaringsdeskundigen en de telefonische contactgegevens van de meeste gemeenten. Mensen met schulden krijgen de tips om niet te lang te wachten met het vragen om hulp, om over schulden te praten met iemand uit de directe omgeving en om contact op te nemen met de gemeente.


755 keer bekeken

CONTACT

We zijn te bereiken via:
e-mail: 
info@jongerenperspectieffonds.nl

Inwoner van Den Haag en heeft u zelf schulden? Neem dan contact op met de helpdesk Geldzaken via 070 – 353 61 88 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur). Of kijk voor meer informatie op www.denhaag.nl/geldzaken.

Ken je of ben je zelf een jongere voor wie JPF geschikt zou zijn? Mail dan voor meer informatie naar aanmeldingenjpf@denhaag.nl.

Samenwerkende partners

ANBI

Klikt u hier voor de gegevens van de ANBI status van dit fonds.

Website ontwikkeling: Society Impact en Yardfinance Consultancy

Copyright © 2019 - Privacy statement & disclaimer